A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | Kuulonäkövammaisten aikuisten virkistyslomat 2016

Kuulonäkövammaisten aikuisten virkistyslomat 2016

Solaris-lomat järjestää Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamia kuulonäkövammaisten tuettuja lomia. Lomajaksot järjestetään vuonna 2016 seuraavasti:

14.-19.helmikuuta 2016 Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola
(Hakuaika päättyy 7.joulukuuta 2015)

27.kesäkuuta.-2.heinäkuuta 2016 Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola
(Hakuaika päättyy 27.maaliskuuta 2016)

Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomaa on mahdollista hakea yksin, puolison, ystävän tai vaikka henkilökohtaisen avustajan kanssa (hakemuksessa mainittava myös avustajan nimi ja henkilötunnus). Tuettu loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.

Viiden vuorokauden loman omavastuuosuus on 50 euroa/henkilö. Lomailija maksaa omavastuuosuuden ja matkat. Lomaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa. Kaikilla lomilla on täysihoito: aamiainen, lounas ja päivällinen. Jokaisella lomalla on monipuolista ohjattua ohjelmaa.

Lomalle haetaan täyttämällä lomatukihakemus joko paperimuodossa tai sähköisenä. Täytä hakemus huolellisesti, mainitse kuulo- ja näkövammastasi ja kiinnitä muutenkin erityistä huomiota perusteluosan täyttämiseen.

Paperinen hakemus lähetetään Solaris-lomat ry:n toimistoon. Solaris-lomat ry tekee lomapäätökset hakemusten perusteella. Vain lomalle valituille lähetetään kirje kotiin noin kuukausi ennen loman alkua. Kutsukirjeessä on lasku omavastuun maksamista varten.

Sähköinen lomake löytyy verkosta Lomakkeen voi myös halutessaan tulostaa täyttämistä varten.

Paperinen hakulomake on mahdollista saada myös tilaamalla Solaris-lomat ry:stä (solaris@solaris-lomat.fi tai puhelin 030 608 2330 / Pia Peräkylä). Postita paperinen hakemuslomake osoitteella: Solaris-lomat, Kauppakaarre 1, 00700 Helsinki. Kuoreen maininta ”Näkövammaisten lomat”.

Lomatukihakemuksen täyttämisessä sinua auttavat Suomen Kuurosokeat ry:n aluesihteerit.


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 29.10.2015 Webmaster