A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | Tiedonsaantikartoitus

Tiedonsaantikartoitus

Suomen Kuurosokeat ry tekee jäsenten ja asiakkaiden keskuudessa tiedonsaannin kartoituksen. Kokoamme tietoa eri puolilla Suomea asuvien, vähintään 15-vuotiaiden kuulonäkövammaisten ja kuurosokeiden henkilöiden tiedonsaannista. Kyselyn tuloksia käytetään kehittämään järjestömme palveluja ja viestintää. Tiedon kerääminen tapahtuu kyselyn muodossa.

Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn sähköisellä lomakkeella. Tämä helpottaa kyselyn tulosten kokoamista.

Linkki sähköiseen kyselylomakkeeseen.

Aluksi kysymme taustatietoja, joiden avulla muodostamme yleiskuvan kyselyyn vastanneista esimerkiksi sukupuolen, iän ja asuinpaikan mukaan. Tiedonsaannin aihealueiden ja tiedotusvälineiden seuraamiseen liittyvien tietojen lisäksi haluamme tietää, mikä merkitys kielellä ja kielitaidolla, erilaisilla kommunikointimenetelmillä, apuvälineillä ja toisilla ihmisillä on tiedonsaantiasi ajatellen. On myös tärkeää, että kerrot mahdollisista tiedonsaannin vaikeuksistasi ja toiveistasi. Jos tarvitset toisen ihmisen apua kyselyn täyttämiseen, laita tieto tästä henkilöstä kyselyn loppuun.

Pyydämme sinua vastaamaan kyselyyn 14.10.2016 kello 16 mennessä. Voit toki halutessasi täyttää myös paperisen kyselylomakkeen. Jos täytät lomakkeen mieluummin paperiversiona, voit tilata sellaisen joko Tuija Wetterstrandilta tuija.wetterstrand@kuurosokeat.fi tai Merja Kovaselta merja.kovanen@kuurosokeat.fi. Paperinen lomake palautetaan osoitteella: tiedottaja Tuija Wetterstrand, Suomen Kuurosokeat ry, PL 40, 00030 IIRIS tai antamalla suoraan Tuija Wetterstrandille Suomen Kuurosokeat ry:n keskustoimistossa tai Merja Kovaselle Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa.

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisina. Suomen Kuurosokeat ry kokoaa kaikista saaduista vastauksista raportin, josta ei näy yksittäisen vastaajan tietoja. Tiedotamme kyselyn tuloksista raportin valmistuttua Internet-sivuillamme ja Tuntosarvi-lehdessä.

Viestinnän yhteistyöryhmän puolesta
Esko Jäntti, Tuija Wetterstrand ja Merja Kovanen

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 2.9.2016 Webmaster