A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | 100 ideaa sujuvaan kohtaamiseen

100 ideaa sujuvaan kohtaamiseen

Osallistu ja lähetä vinkkejä kuulonäkövammaisten ja kuurosokeiden kommunikaatiotilanteiden, liikkumisen tai yhteisen toiminnan sujuvuuteen!

Vinkit voivat liittyä erilaisiin kommunikaatiomenetelmiin, yhdessä liikkumiseen ja opastamiseen tai yhdessä tekemiseen. Usein kuulonäkövammaisen ja kuurosokean kanssa arjessa yhdessä keksitään toimivia ratkaisuja asioiden sujuvuuteen. Ideoita syntyy niin kuurosokeilta itseltään, lähihenkilöiltä ja ammattilaisilta.

Jaettavia toimivia vinkkejä voivat olla esimerkiksi oman hotellihuoneen oven ripaan kuminauhalenkki, kädestä käteen viittoessa tyyny kyynärvarren alle, opastaessa kädensijallinen reppu tai kommunikaatiopussi! Maailma on täynnä ratkaisuja, jaetaan niitä muillekin.

Erilaiset vinkit ja ideat voi laittaa minulle sähköpostilla, tekstiviestillä, kirjeellä tai tavatessamme. Voit jättää idean nimelläsi tai nimimerkillä viimeistään 1.12.2017. Ideaan voi liittää myös kuvan.

100 ideaa julkaistaan Suomen Kuurosokeiden verkkosivuilla joulukuun alussa. Julkaistujen ideoiden joukosta arvotaan 100 € palkinto. Ideoita voi lähettää kuka vaan eli kaikki asiasta kiinnostuneet laittakaa viestiä minulle.

Riitta Lahtinen
Kommunikaatiopäällikkö
Suomen Kuurosokeat ry
PL 40 , 00030 Iiris
riitta.lahtinen@kuurosokeat.fi
Puh. 0400 624 307


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 1.11.2017 Webmaster