A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Suomen Kuurosokeat ry | Jäsenyys

Jäsenyys

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi yhdistykseen voi hakea jokainen Suomessa asuva kuurosokea tai vaikeasti kuulonäkövammainen henkilö. Varsinaista jäsenyyttä haetaan kirjallisesti hallitukselta. Jäseneksi haetaan täyttämällä oheinen jäsenhakemuslomake (word- tai pdf-tiedosto). Täytetyn lomakkeen liitteeksi tarvitaan luotettava selvitys kuulo- ja näkövammasta (lääkärintodistus) ja lausunto aluesihteeriltä tai kuntoutusohjaajalta.

Jäsenhakemus (pdf)

Jäsenhakemus (doc)

Hakemus osoitetaan järjestöjohtaja Kai Leinoselle / hallitukselle ja lähetetään osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry
PL 40
00030 Iiris 

Omaisjäsen

Omaisjäseneksi voi päästä varsinaisen jäsenen avio- tai avopuoliso tai lähiomainen. Lähiomaisena pidetään varsinaisen jäsenen ylenevässä tai alenevassa polvessa olevia sukulaisia sekä veljiä ja sisaria sekä appivanhempia. Omaisjäseneksi pyrkivän on tehtävä hallitukselle kirjallinen hakemus ja selvitettävä samalla suhteensa varsinaiseen jäseneen. Yhdistykseen voi kuulua kerrallaan yksi omaisjäsen varsinaista jäsentä kohden.

Yhdistyksen hallitus päättää uusien jäsenten hyväksymisestä.

Jäsenmaksut

Uusilta jäseniltä peritään kerran maksettava liittymismaksu, joka on toistaiseksi 15 euroa. Uusille jäsenille lähetetään jäsenpaketti, joka sisältää laskun ja tietoja yhdistyksestä. Liittymis- ja jäsenmaksuista päätetään vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa.Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 30.5.2017 Webmaster